15 augusti 2009 - snart flyttdags!

På måndag bär det av med flyttlasset upp till Halmstad och Västanvägen 18, som nu kommer bli mitt nya hem :) Detta kommer dessutom innebära att jag kan börja kalla mig sambo. Kanske inte ska börja kalla mig Sambo-Sophie, men jag blir  ju i alla fall sambo. Sambo med min älskade Ola, och jag är lyckligare än jag någonsin varit. Fast jag inte ska ta med mig alla mina ägodelar...yet... Så blir det en hel del som kommer med i alla fall. Det mesta som hänger med är kläder, skor och väskor, sen är det givetvis andra saker som följer med också :) Kommer bli så mysigt att fixa med det tillsammans med älsklingen. U N D E R B A R T !

Imorgon ska jag åka och hälsa på min mormor i Knäred, eftersom hon är där innan hon ska operera sig den 26:e augusti. Så dit ska jag och hälsa på ,sen blir det en sväng inom morfar och städa åt honom. Så har man gjort några goda gärningar. Sen ska jag hem och packa ner det sista, hjälpa mamma med en del saker ( har ju visning av huset på torsdag och lördag nästa vecka) sen ska jag dessutom lägga i slingor i hennes hår. Hoppas på att det ska bli bra också.

Nu ska jag snart sova, var uppe tidigt idag och är rätt trött just nu faktiskt. Imorgon blir det som sagt att packa det sista, sen på måndag blir man Halmstadbo :) WIIE! Hade bra allihopa!


Love Sophie<3

9 augusti 2009 - Mitt sociala liv är just nu på botten!

Blä blä blä! Jag har inget som helst liv just nu, inget socialt ingenting. Har inte sett mina homies på evigheter vilket suger! Kanske någon har lust att ses snart?? Innan jag dör av tråkighet! Fast i fredags var det vinkväll med Madde i Halmstad som gällde. Vi fick efter många försök eld i grillen (tack vare att vi fick tag på tändvätska), så vi grillade drack vin och pratade en massa. Hade en enormt rolig kväll, efter vårt lilla äventyr inne i stan också så somnade vi gott när vi kom hem. Efter att vi nästan fått i oss 3 liter vin så mådde vi ganska prima dagen efter, endast tröttheten som gjorde oss sega den dagen. Tack så mycket min vän, det var precis vad jag behövde <3

Tänkte att jag skulle terra mina vänner någon dag nu, så vi kommer igång och hittar på något! :P Fest, film vad som helst :D

Imorgon bär det i alla fall av till Halmstad, ska hjälpa lillebrorsan och hitta ett par jeans, så vi ska gå och glo i affärer och ha trevligt :) Jag ska också hitta mig ett par jeans, sen ska jag köpa mig ett par bra löpar/promenad skor, priset spelar inte så stor roll bara de är bra! Det får älsklingen hjälpa mig med :) Honom har jag inte sett på en vecka imorgon, så saknaden efter honom har inte gjort mitt liv bättre direkt. Men imorgon ska jag äntligen få se honom:) Och troligen blir det att vi flyttar ihop till helgen nästa vecka, eller början på veckan efter :) LÄNGTAR! Sambolivet here I come!

Nu ska jag sluta skriva och göra något vettigt av mitt liv. BYE BYE


Love Sophie <3

RSS 2.0