24 februari 2010

Idag var det skolan i ca 3 timmar, de längsta timmarna i mitt liv! Så sjukt tråkigt. Men men, sen drog jag vidare till stan för att hitta något till begravningen på fredag. Tror jag har funnit det jag ska ha, tror jag :P Man hinner alltid ändra sig. Jag gick till H&M, Gina, Vero Moda, Vila, Cubus, Monki, Åhlens m.fl. Och jag hittade inget som jag kände att jag ville ha direkt, men Gina hade i alla fall en top som funkar om jag inte hittar något annat :) Finns så många fiiiina vårkläder, men det är inget som jag direkt kunde ha på begravningen. Ska kanske inte svara blommigt och ljust, passar sig  nog inte.
På skopunkten hittade jag ett par snygga skor för 350 kr, men jag ska vänta med att köpa dem tills imorgon, då pengarna rullar IIIIIIN! Så jag la undan dem så jag kan köpa dem imorgon. Ska nog köpa mig ett par till som jag också kollade på.  LOVE SHOES!

Förresten, kom att tänka på en grej för någon dag sedan. Filmen om Michel Jackson, This is it. Skulle inte den endast visas på bio? Eller har jag helt fel för mig. Nu är den som ni kanske har märkt ute som film, som man kan köpa. Om det är så som jag säger, så tycker jag det är ett fult sätt att tjäna pengar på! BAAAAD PEOPLE!
Dessutom tycker jag detta med att de har gripit MJ:s doktor är väldigt löjligt och dumt. I och för sig så tycker jag inte att man ska ge någon olagliga mediciner, eller vad det nu var för något. Men det var väl ingen som tvingade honom att ta medicinen heller? Man har väl en egen fri vilja för fasiken! Ursäkta mig, men att åtala honom för mord, tycker jag är lite för mycket faktiskt.

Just nu sitter jag och checkar på Joey, och har förberett middagen för senare, blir en wok med nudlar. Mycket yummie!! Kommer nog sitta fint i pojkarnas små magar :) Nu ska jag snart köra och hämta min älskling och ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, och lite plugg om jag orkar :) Ha en trevlig kväll!

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Visa-alla?art=251895

KOLLA IN LÄNKEN OCH SE MINA BLIVANDE SKOR :)

Love Sophie<3

19 februari 2010

Idag har man gjort en tenta i Politisk teori. Var där 1,5 timme innan eftersom jag glömt att anmäla mig till den. Men det löste sig, fick komma in samtidigt som de andra som anmält sig, så det kändes bra. Tentan kändes t.o.m så pass bra att jag tror att det blir ett G :) Jag hoppas på det. Ikväll är det tentafest, men jag orkar verkligen inte ta mig någonstans, får ta igen det på nästa tentafest som kommer :)

Ikväll skulle jag egentligen ha farit till Laholm på tjejkväll hemma hos Frida. Men har hört att vädret ska bli jävligt så jag fick tyvärr hoppa det, vill inte riskera att hamna i en snöstort på väg hem. Men det kommer fler gånger som jag kan vara med. Synd bara nu när man hade sett fram emot det hela veckan. Men men hoppas ni får trevligt ikväll brudar. Jag ska inte göra mycket jag, tänkte ha en dejt med soffan eller något, blir nog pizza också:) Så det blir en lugn myskväll med älsklingen. Precis som jag gillar <3 I ADORE YOU <3

Imorgon ska vi på invigningen av Halmstad Arena, Olas mamma har fixat biljetter så vi ska dit vid kl halv 7, sen vet jag inte riktigt hur lång tid det varar, men det ska bli kul i alla fall:)

I helgen händer det nog inte så mycket mer, inte vad jag vet i alla fall. Vi får helt enkelt se om det väntar några äventyr. Nu är detta inlägg slut för den här gången. Ha en trevlig fredagskväll!

Love Sophie<3

15 februari 2010

Igår var det födelsedagsfest för min älskling. En del av hans släkt kom hit och sen var det vi:) Blev mat och tårta, inte allt för illa det där. Var en mycket trevlig eftermiddag. Sen på kvällen blev det plugg för hela slanten, satt mellan halv 7 och halv 12 med Dahl inlämningen. SUGER! Men man är så illa tvungen att göra sådant också.

Idag var det då seminarium om Dahl och demokrati. en mycket intressant diskussion. Men var väldigt lättad när den var över, nu kan man bara ställa in sig på tentan. Som jag, tankspridd som jag är glömde att anmäla mig till! Men det ska nog lösa sig i alla fall, får bara vara där 1 ½ timme tidigare, inget vidare men det får gå. Lika bra att göra den.
Anledningen till att jag glömde anmäla mig är troligtvis den att det har varit så mycket på sista tiden, begravning nästa vecka, och allt annat. Känner mig inte riktigt på topp just nu, känner mig riktigt nere för tillfället. Men det går väl över, alla har svackor ibland, och jag har väl en nu antar jag.

Ikväll blir det att plugga och ta det lite lungt. Och imorgon blir det plugg med Emma och film sen :)
På fredag blir det tjejkväll hos Frida! LOOOOOVE <3 LÄÄÄÄNGTAR!

Nu ska jag köra och hämta älsklingen :)

SEE YA!

Love Sophie<3

7 februari 2010

Idag har det blivit plugg för hela slanten, har seminarium imorgon. Ämnet: Mångakulturalism - Kvinnor i kläm?
Ett mycket intressant ämne må jag säga, men uppgiften var lite rörig. Men nu har jag skrivit klart det mesta, ska låta texten vila tills imorgon, när huvudet känns lite klarare och utvilat. Sen ska jag plugga med Emma efter skolan imorgon också, vi ska gå igenom Lundquist, en förbannat komplicerad man och hans bok är ännu mer komplicerad, så den måste gås igenom.

Sen har jag inte gjort mycket mer idag, var i Helsingborg igår och träffade brorsan och hans fästmö Madde. Aldrig lika trevligt att träffa dem. Sen påvägen hem åkte jag och Max inom Ulfåsa och köpte godis, åt inte mycket av det jag köpte men lite blev det^^ Shame on me :P Men det var faktiskt lördag och då förtjänar man lite sådant.

I veckan blir det att träffa Frida, och förhoppningsvis Elin också:D Ska bli sjukt kul, saknar mina brudar <3 Sen kommer det bli en vecka FULL med plugg eftersom vi har tenta den 19:e. INTE KUL! Men man är ju så illa tvungen tyvärr.

Nu blir det TV:n ett tag sen ska jag sova :)

SEE YA!

Love Sophie <3

2 februari 2010

Idag har det varit skola, och jag kommer nog drömma om Marx, Engels, Stalin, Bernstein, Bush m.fl. Jävla skit allting, mycket och komplicerade saker.BLÄ! Men det ska nog gå att fixa.
Efter lektionen så träffade vi på Anja, och vi fick våra saker som vi beställt ifrån Sexpartyt med tvåorna. Blev lite smått och gott minsann ;)

Därefter blev det hem och göra lite lunch, slappa och sen köra älsklingen till träningen. För min del blev det 45 minuter på gymmet :) Löpning, powerwalk och cykling. Så nu känner jag mig faktiskt lite duktig, men ska ut en runda till, så att jag får ihop mina steg för dagen. För nu ska här ske en förändring, det är viktminskning på gång och det är inte så lite heller, jag ska bli slim och fin till sommaren ;P Har gått upp en del i vikt under åren som gått, och nu ska det bli en förändring på detta. Är laddad som FAN!

Nu ska jag gå och laga lite middag, eller ja i alla fall förbereda den så att jag slipper stå med det sen. Sen blir det att plugga en stund också:)

När jag blir thinner ska jag köpa denna dressen, LOVE IT!

Nu blir det att göra något annat:)


PUSSHEJ!

Love Sophie <3

1 februari 2010

Då var det ny månad igen, och dags för nya tag. Fast jag känner att jag inte har någon ork överhuvudtaget, är det verkligen möjligt att en tjej i 20 års åldern kan vara såhär trött? Jag är helt sjukt trött, orkar ingenting. Ger mig ut och promenerar, men jag måste verkligen tvinga mig ut, trots att jag vill ut så måste jag tvinga mig själv, eftersom min kropp hellre hade velat sova. Det där blev rörigt, men jag tror ni fattar.

Snart ska jag börja med middagen, blir lax idag:) Älskaaar fisk! Speciellt lax!  Så det blir det idag :) Sen ska jag pluggade hade jag tänkt. Ingen lust alls, men jag måste.
Nu när vi ändå skriver om skolan, så blir jag sååå sur på adlibris, eller ja kanske inte är deras fel, men jag har fått fel bok två gånger nu och jag behöver den verkligen i skolan, hoppas det löser sig.

Här är skor som jag vill ha ifrån H&M




Ikväll blir det i alla fall att kolla på Familjen Annorlunda och plugga som sagt och nu blir det att laga middag:)

HÖRES!

Love Sophie <3

RSS 2.0