29 april 2010

Var ett tag sedan jag skrev ett inlägg, så nu kommer lite om vad som har hänt idag och vad som kommer i helgen. Idag vaknade jag hyffsat tidigt eftersom jag hade en EXTREMT EFTERLÄNGTAD tenta (jag hoppas ni förstår ironin i de där orden). Den var inte efterlängtad, och jag var inte ensam om att tycka att den var helknäpp! Jag gick efter 2 timmar, efter att ha svarat på nästan varenda fråga, så jag hoppas på att det ska vara tillräckligt, annars får det väl bli en omtenta i värsta fall. Om det skulle bli så så är det tur att nästa tenta är en hemtenta, så man slipper plugga som en galning för ytterligare en tenta. Men nu ska vi inte måla fan på väggen innan vi vet vad som sker.
Nåväl, efter att jag lämnat skolans område så drog jag in till stan, blev lite shopping ^^ Inne på H&M blev det ett har svarta shorts med hög midja och skärp, en "jeansklänning" (jättesomrig och fin), strumpor och leggins. På Gina blev det en kort t-shirt/tröja. På Kicks blev det en tub med "MUD MASK", enligt Emelie ska den tydligen vara jättebra så jag testar på den. Sen blev det en snabbis in på Åhlens och köpa lite smått, bland annat ett tjusigt nagelack från Isadora, *pearl salmon*, fin rosa färg. Jag har aldrig varit mycket för nagelack, men börjar nog bli det. Synd bara att jag är så sjukt dåligt på att applicera (fint ord) nagelack, men det är väl en vanesak antar jag. Tänkte köpa mig några fler läckra färger :) Något i lite mintgrönt aktigt tror jag, det är ganska fräscht. Blir i alla fall ljusa färger som jag ska köpa.
Sist men inte minst så blev det att köpa present till Fridisen som ska ha 20 årsfest imorgon :D Och kan ni tänka er, jag har min outfit helt klar. HALLELUJAH MOMENT! Brukar för det mesta ha det klart precis innan man ska någonstans, men nu har jag helt klart för mig vad jag ska ha på mig :D

Vid 7 tiden bar det av till Olas mamma för lite mat, sen begav jag, Ola, Olas mamma och Åsa till Arenahallen för lite handbolls tittande. En EXTREMT spännande och nervös match, men Drott var jätteduktiga och enligt mig så var de det bättre laget av Drott och Ystad. När det endast är några få sekunder kvar så stod det 26-25 till Drott, och hade Ystad satt ett mål under de sekunderna så hade det blivit förlängning, men så blev inte fallet utan Drott vann med ett mål!!!! En riktigt rysarmatch, men väldigt spännande. Så nu får det 2-2 till lagen och på söndag äger sista matchen rum i Ystad, så vi ska åka dit och heja på såklart. Vinner de då där så blir det SM-FINAL i Malmö den 8 maaaaj :D:D:D:D HOOOOPPAS

Imorgon blir det träna och 20 årsfest för Frida :) På lördag blir det trovligtvis bowling med Padde och hans tjej sen på söndag bär det av till YYYYSTAD!!! HEJA DROTT! Blir en helg med lite av varje, bowling suger jag på men jag spelar ju aldrig för att vinna utan för att ha roligt^^ Så det ska det bli.

Nu ska jag sluta tjata och göra något annat :P SEEE YA!

18 april 2010

TRÄNA TRÄNA TRÄNA! Jag börjar att älska detta! Har dessutom börjat känna av att jag har ett visst flyt i det hela också. Lördag är slappe dag resten av dagarna är det träning. Just nu är jag mest inne på att springa och armövningar, men ska börja gymma lite mer. Både benövingar och annat. För en timme sedan avslutade jag ett pass med afro på Actic, idag var det sjuuukt jobbigt! Hon körde med oss ordentligt, men det kändes utomodentligt bra efteråt! Röd som en tomat i huvudet så tog jag mig hemåt för en svalkande dusch, snart blir det nog att åka till Maxi och veckohandla också (vuxenpoäng!). Har skrivit en inköpslisa (vuxenpoäng!)
Efter handlandet blir det att få i sig lite mat sen i med huvudet i böckerna igen, har seminarie imorgon och då ska man ju gärna kunna bidra med någonting även om där inte kommer vara någon lärare närvarande.

Imorgon blir det skola 9-12, äta lunch med brorsan? (kanske), träna, hem och äta något snabbt sen måste jag bege mig till skolan igen till kl 15:45 eftersom jag måste gå på en föreläsning om alkoholhantering/intag. Nu undrar ni säkert om Sophie "Stålmagen" Landberg inte kan hantera alkohol? Nej, det kan jag inte alltid, men det är inte därför jag ska gå ;P Jag måste gå på föreläsningen eftersom jag ska vara mamma på nollningen, och då ska vi lära våra små nollor att hantera alkohol på ett bra sätt. Minimera&Maximera!!! Av dem som redan har varit på den så ska den visst vara jättebra, så det ska bli intressant att få lyssna på den. Troligtvis kommer det vara grymt mycket folk så jag får vara där i tid om jag ska få mig en plats, Emma skulle nog också hänka på tror jag.

I veckan som kommer så ska jag TRÄNA! ;) åka till min söta mormor och städa, träffa Madde, PLUGGA! Träna lite till och kanske träffa några av tjejerna :) (dvs Frida, Elin, Anna mfl....)
Jag hoppas på det i alla fall, något kul måste hända mitt i allt tränande och tentaplugg.
Nä nu ska jag gå och få min älskade pojkvän att sluta spela tv-spel och åka med mig och handla, vårt söndagsnöje<3

HADE NAJS!

17 april 2010

Lördag lördag lördag, idag har det inte hänt något speciellt direkt. Jag och älsklingen tog lite sovmorgon, eller ja jag gjorde det, älsklingen var uppe till kl 7 i morse så han sov inte lika länge som jag. Jag började städa för fullt i köket och i tv-rummet, blev rent och fint. När han vaknat till lite så drog vi ner på stan en runda. Älsklingen handlade sig ett par byxor, ett bälte och ett par strumpor. Tillsammans handlade vi en magnetlist som vi ska ha i köpet till knivarna. Blev jättebra! Jag handlade dessutom ett hopprep som jag ska börja använda :) BRA BRA!
Sen tog jag mig en kycklingrulle och han en klycklingsallad.
Hem och sätta upp listen och knivarna, blev fin fint.

Nu sitter jag och är besviken över att Halmstad saknar affärerna Zara och Urban Outfitters ;( VILL VILL VILL HA DEM! Har lagt ett bud på tradera på en Urban Outfitters väska som är jättefin och oanvänd, är ca 40 minuter kvar på den och den är uppe i 53 kr. HOPPAS HOPPAS! VÅGA INTE BUDA PÅ DEN! ;) Det är en annan som slåss om den också! BITCH BITCH!!!! Men som sagt, det vore inte helt fel att ha en hel affär att gå i här i Halmstad :P

Vi ska till Olas mammi och äta senare, och sen blir det att plugga lite och bara ta det lugnt:) Hoppas ni andra får en bra helg! Det ska jag försöka ha, ska till mormor imorgon och hämta min cykel sen blir det Afro kl 17:00 :D

BYEEE!

13 april 2010

Just nu känns det som om jag lever i skolan, denna veckan måste jag ta mig dit varenda dag förutom torsdag, blöö :P Förutom att plugga ihjäl mig så har jag varit på gymet 2 dagar i rad nu, vilket jag tycker är ganska duktigt^^ Igår sprang jag 2 km + armövningar and guess what!!! JAG HAR EN TRICEPS :D En triceps med potential att bli vältränad ^^ WIEHO!! Så idag blev det att springa 3 km och lite armövningar på det också, så gäddhänget ska väl försvinna någon gång ;)
Imorgon blir det heldag med försvaret, de ska föreläsa om EU och försvar någonting, det håller i alla fall på från kl 9 till kl 3. Man kan ju hoppas att personerna som ska föreläsa är bra annars kommer det verkligen bli en pina att sitta där. Därefter blir det nollningsmöte, där vår stad ska berätta hur de har planerat Nollningen, ska bli jätteintressant att lyssna på. Sen blir det nog att träna again, härlisch!!! :D:D

Nu ska jag klä på mig lite anständiga kläder så jag kan ut en runda eller något^^ Blev inte så mycket skrivande idag men det har inte hänt så mycket heller så det får bli såhär. BTW Frida, det blev ingen vit Garden Collection klänning, för jag tycker att jag såg ut som ett tält i den så det var ingenting för mig.

Hade bra sålänge!

6 april 2010

Jaha idag gick jag och älsklingen upp lite innan kl 11. Hans morfar kom vid 11 och de två skulle byta till sommardäck på bilen:) Jag stod mest och tittade på, och la in däcken i garaget ;) Tycker jag gjorde ett bra jobb! ;P haha Efter det tog vi det mest lugnt och kollade på film^^ Vi är slappa and we love it! Sen körde jag Ola till träningen och jag begav mig vidare till stan för att träffa min finaste Madde<3 Vi tog en kaffe på Expresso House och satt och snackade som vanligt. Vi begav oss dessutom ut på jakt efter vita converse. Först Stadium, sen den där skoaffären som jag inte kommer ihåg vad den heter^^ Haha men ingen av dem hade min storlek. Sen gick vi till Tretton (har inte varit där på flera år) och jag förstår inte varför!!?? De har snygga jeans, jackor, tröjor mm. Pluuus att de hade vita converse i min storlek!!!:D:D:D *HAPPY FACE*

Sen gick vi runt och glodde lite till och därefter körde jag hem Madde och därefter häntade jag upp Ola vid arena hallen:) Hem till Olas mamma och äta middag och sen hem. Blev duschen, fotbad och Desperate Housewives och nu blir det snart Cougar Town!!:D Jag är fjollig jag vet^^ haha. Men jag älskar sådana serier.

Nu lägger snart batteriet av på laptopen så jag får sluta skriva. Lovar att jag snart kommer med en ny update om mitt liv;) NATTI PÅ ER!


3 april 2010

Jaha efter begäran ifrån Frida, så får jag blogga om förra helgens upplevelser ;)
Fredagen planerades med tenta och Lisas 20 års fest. Tentan började kl 9 och jag var klart vid 11:20. Känns som om det gick ganska bra, ett G ska jag nog klara av tror jag. Efter tentan begav jag mig hemåt och började stack och handlade med Max, blev lite lunch och därefter började jag göra mig i ordning, sakta men säkert. Sminkningen blev på detta viset alldeles perfekt^^ Man blir så glad de gånger som man känner sig riktigt nöjd. Vilket inte är allt för ofta för min del^^ Haha Vid 6 tiden bar det av mot Laholm, och LFK:s klubbstuga. Allt var pyntat i finaste rosa och Hallo Kitty tema ;)
Efter mat, tårta och en MASSA snack så bar det av till Halmstad och Mårtenson. FULL FEEEEST!! Och en extremt packad Lisa, så full har jag inte sett henne på mycket länge, undrar faktiskt om jag någonsin har gjort det :P Efter festande till kl 1 så tog jag mig hemåt, eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter.
Lördagen började jag med att packa ner allt som jag skulle ha med mig till Ljungby och vid lite innan kl 9 kom Jossan och Angelica hem till mig och vi gav oss iväg till Ullared. Där regnade det och det var hyffsat med folk, men inget som inte vi klarar av;) haha! Efter att man blivit 1300 kr fattigare så begav vi oss till Ljungby, och efter många om och men så kom vi också fram till Emma.
Hon hade börjat med middagen, som blev köttfärs/kyckling wraps, med andra ord TACOS:D Giddi viddi. Gott som bara den, sen började vi dricka på. Begav oss mot Harrys kl halv 11, och då hade det som tur också slutat regnat.
Väl framme vid Harrys tog vi oss en cider och shakade lite ass för Ljungbyborna. Träffade på tre av mina kusiner vilket var hur kul som helst. Kusinen Johannes hade festat sedan kl 2 så ni kan ju gissa hur han mådde. Jag fick gå ut med honom en runda och efter det mådde man genast mycket bättre. Man kunde då stå på egna ben i alla fall;) Kort därefter kommer en laddad Jossan, MED JACKA!  Hon hade blivit portad eftersom hon hade haft sin fickplunta med sig in, och problemet med det var att hon lät en annan dricka ur den och därför blev hon utvisad. Jossan lilla aja baja!
Så vi fick bege oss hemåt, men efter värken av my highheels så var det ganska skönt det också. När vi väl kom hem så blev fyllekäket taaaacos! Därefter vankade en mätt och belåten Sophie i sängs.
Söndag = hemgång. Vi åkte hem vid halv 3 och var hemma vid halv 4 tiden. Jossan och Angelica begav sig hemåt och jag började fixa mig inför firandet av Inga-Britt. Vid kvart i 5 begav jag och älsklingen oss till restaurang Fridolfs i stan. Vi fick välja precis vad vi ville, jag valde lammryggfilé, EXTREMT mumsigt må jag säga och till efterrätt, till min stora förtjusning så fick jag lakritsparfait!!!!!!! En njutning må jag säga!

Nu var det nog om den helgen, var ju längesedan :P Denna helgen var det meningen att jag skulle jobba. Jag jobbade igår men kände mig inte riktigt bra då. Och nu kan jag förmodligen inte jobba på hela helgen :( Är förkyld, ont i halsen och dessutom febrig i emellanåt. Jag har klarat mig hela vintern, och nu får jag skiten! BLÄ! Men så är det. Jag har nyss varit och panikhandlat lite påskmat. Det blir potatisgratäng (istället för Janssons frestelse), mamma scans köttbullar, prinskorv, gravad lax och naturligtvis ägg, dagen till ära :P Så så får det bli idag, dessutom blir det godisätande :P Har hållt mig länge nu! Första gången jag köper godis till mig själv på väldigt länge.

Nu ska jag fixa med potatisgratängen och lite sådant :)

GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!



RSS 2.0