24 juni 2009 - midsommar, fotboll och jobb

Vi börjar med det först nämnda, midsommar. Midsommar var skitkul, mer än så kan jag nog inte säga. För hela kvällen var SKITKUL! Så roligt har jag inte haft på länge kan jag tala om för er. Midsommardagen blev det Mellbysstrand också, träffade en massa trevligt folk :) Blev Surfside och tivoli den kvällen.

I måndags var det under21 som gällde, alltså fotboll för er som inte förstår det. England VS Tyskland, matchen slutade 1-1. Sista halvleken var lite tråkig, men vi hade roligt i alla fall. Vi käkade popcorn och hade trevligt, sen bar det av hemåt på cykel och vidare till Max med bil. Så jag, Ola, Padde och Christian tog oss dit och käkade. Tog en veg-sallad, MYCKET GOD! Sen hem och latja runt lite. Sen i säng och mysa.

Resten av tiden har det bara blivit jobb och en massa promenerande känns det som. I alla fall idag, har ½ timmes promenad till jobbet i alla fall, så får en del steg där genom att gå fram och tillbaka, sen får jag det på jobbet också givetvis. Så nu får jag mina steg varje dag. Kom upp i 15 000 steg idag, vilket är bra tycker jag bara genom att gå till jobbet, jobba och gå tillbaka. Aja nog snackat om det.

Till helgen blir det bröllop, Olas kusin gifter sig. Köpte en ny klänning nu, en ljusblå så den ska väl duga. Kommer säkert bli jättekul. Imorgon blir det jobb, och på fredag också. Och snart ska jag sova för jag orkar inte skriva mer.

SAKNAR MIN SP-TJEJER <3

Love Sophie <3

18 juni - midsommar imorgon!

Ja ni imorgon är det midsommar, ska spendera den med min älskade Jossan:) och givetvis med andra härliga och underbara människor. Kommer säkert bli en fantastiskt kväll. För en stund sean fick jag leka lite taxi då jag skulle skjutsa sin kusin och hans kompisar till Mellbysstrand, för att se om där var något ös. Det var inget ös, men de bestämde sig för att ta sig hemåt själva...strandvägen. Jag hoppas verkligen att min kära kusin och hans följeslagare hittar hem, annars skulle han ringa mig. Imorgon blir det att ta sig till Oscar först och främst, har blivit lite av en tradition det där, eller mest tycker jag nog att vi våldgästat hans hus i alla dessa år, men i år är vi faktiskt lite mer bjudna ;) haha

Jossan kommer hem till mig imorgon vid kl 4 tiden, vilket kommer bli superkul! Vi ska dricka och ha det trevligt som bara hon och jag kan ha det. Sen ska vi väl försöka ta oss till Mellbysstrand, hur vet vi inte än eftersom jag inte har någon cykel, men ska försöka lösa det imorgon. Annars får vi väl gå dit, men vore grymt trist om vi var tvungna till det. Eftersom det är en bit att gå.

Dessutom har jag nya news om att jag och Ola ska åka upp till Stockholm, nu inom en månad eftersom det är då han är ledig ifrån träningen. Vi ska åka och bo på hotell och njuta av spa och grejer. ASNICE! Älsklingen är den som får betala just nu, men du får pengar sen, jag lovar. Kommer bli hur underbart och bra som helst, längtar verkligen till detta <3 Bara du och jag, mys och gos...GAAHHH! Man blir ju helt till sig när man tänker på det.

Igår var det lite jobb som gällde om någon antecknar det, ska börja jobba på måndag, varje dag kl 12-17, klagar faktiskt inte på den tiden. För då kan man både sova till sent och umgås med kompisarna och älsklingen på kvällarna :)

Nä nu orkar jag inte skriva mer, jo förresten en liten fråga, någon som har en cykel de vill låna mig, den kommer stå i tryggt förvar och skulle verkligen behöva en tills imorgon (a)


Love Sophie <3

16 juni - underbar studentvecka!

V. 24 var helt underbar, aldrig har jag haft så roligt någonsin. Hajken förra söndagen, SP06B vann klädstrecket! WIEHO! Frida och jag ägde verkligen.

Måndag var det spex, vi vann inte men jag tycker då vi var riktigt duktiga, Frida du MÅSTE skicka bildspelet till mig, så jag får se vilka pinsamma bilder du la upp på oss ;)
Tisdag = klasskampen, vi började tidigt med att fjäska för skol-IF, trots att vi vann fjäskpoängen så kom vi inte till final och till allas besvikelse så vann NV06! Vi fick dessutom veta att vi skulle få springa ut sist, blää! Men det blev bra i alla fall det där. Käkade med mina sSP-brudar på kvällen, mycket trevligt och mysigt.
Onsdag bar det av på student till kusin Johannes, efter att ha varit hos frissan och fixat lite i skolan. Var väl hemma vid halv 11 tiden denna afton, en mycket trevligt kväll minsann.
Torsdag - Låt mig citera Askungen " Vad är en bal på slottet? " Jag kan säga då att en bal på slottet är helt underbart och fantastiskt. Hade en otroligt rolig kväll med min baldejt och alla andra runt omkring mig. Trots regn och rusk, så är detta en dag som jag alltid kommer att minnas. Klänningen satt perfekt och jag kan nog säga att jag kände mig vacker i min puff-klänning. Alla var vackra på balen, och killarna var stilliga som aldrig förr. En kväll att minnas <3
Fredag - Denna dag blev det att klippa sig kl 8 på morgonen, sen hämta blommor och därefter bege sig till Halmstad och älsklingens student. Mötte Jennie och gav henne en blomma, fick min bok och ett gosedjur :) I regner traskade jag vidare till parken och mötte Olas mamma och släkt. Älsklingen kom och mötte oss och vi tog oss hemåt till Ola, massa mat och tårta blev det. Supergod mat! Fick åka hemåt vid kl 7, då jag hade min egen student dagen efter.
Lördag - Dagen man längtat efter sedan första dagen på gymnasiet. Studenten var här. Dagen började kl 05:00, och kl 06:30 var jag hemma hos Frida, som skulle ha champagne frukosten. En mycket trevlig frukost och Sophie blev såklart askalas, ännu mer kalas blev jag efter promenaden till skolan. Men kul hade jag i alla fall. Kul i skolan, och det bar av till kyrkan, jag och Jullan syndade i kyrkan, men jag tror faktiskt att gud förlåter oss. Det blev bölande i kyrkan också, då de spelade en speciell låt. Men Jullan, Emelie och Jack höll mig så fint i handen, TACK <3 Tillbaka till skolan där vi fick mackor och kaffe, gott! Sen vidare till klassrummet och få betyg, Per var så otroligt sentimental, kommer sakna honom och Helena. Sen gick vi till aulan, väntan kändes lång men till slut var det vår tur att springa ut. Till Marit Bergmans - Adios Amigos gjorde vi vår stora entré. Efter detta blev det balavagn och sång --> hem där man väntade på att släkten skulle dyka upp, det blev mat och annat. En mycket trevlig studentfest, dessutom fick jag många fina presenter. 3800 kr sammanlags, varav 1000 kr jag lovade att köpa mig något jag vill ha, så jag köpte mig ett pandora armband <3 Sen fick jag ett Thomas Sabo armband, som jag ska köpa berlocker till, sen fick jag lite annat smått och gott, och en massa fina blommor. Efter festen hemma drog jag till Madison, en otroligt rolig kväll som jag mest spendera genom att sitta och prata, men det var hemskt trevligt, och en kväll jag alltid kommer att minnas. Dagen slutade kl 5 på morgonen, då hade jag festat och levt livet i 24 timmar. Dessa 24 timmar kommer alltid att finnas i mitt minne, och det kommer dessa 3 senaste åren också att göra. Det bästa med dessa 3 åren har varit de människor som jag lärt känna, och då menar jag framförallt mina älskade SP-brudar. Ni betyder allt ska ni veta, och jag hoppas verkligen inte att vi förlorar kontakten nu <3 Jag kommer vara som en blodigel efter er ;) NI ÄR BÄST<3 Tack till alla er som gjorde denna veckan till ett minne för livet <3


HAJKEN


BAL

OLAS STUDENT


STUDENT!!


Love Sophie <3


11 juni 2009 - baldag

Då var det dags för bal, och det ska visst regna :( Kan man bli ledsen eller? Som tur är så har jag ett ganska stort paraply med mig, man kan ju inte lägga allt på han man ska gå med. Men jag hoppas innerligt att det inte regnar när vi ska mingla och ta kort. Skulle vara grymt tråkigt. Jossan hon kommer snart och då ska vi börja med min baluppsättning. Kommer bli kalasfint, så hoppas inte regnet förstör allting. Vid typ kl 4 ska vi vara hos Jack, ta kort och dricka bål, i lagom mängder. Sen hämtar vår balskjuts oss och vi tar oss vidare till Skottorp -- > Skottorps slott. Kommer säkerligen bli en oförglömlig kväll, symd bara att jag inte får spendera den med min älskling :( Fortfarande ledsen för att vi inte får gå ihop, och förlåt om jag på något sätt sviker dig för att jag går på min bal. Men det känns som om det är en grej man gör en gång i livet, och att man kommer ångra sig om man inte går på den. Nä nog pratat om det, nu ska jag slappa lite till innan Jossan kommer, och hjälpa mamma. Ni får höra mer om kvällen sen, och ni lär få se någon bild också.

Love Sophie <3

7 juni 2009 - HAJKEN!

Som sagt, idag är det Hajken, hinner inte blogga så mycket idag, men tänkte bara säga att jag lever. Trots att jag inte bloggat på två dagar. I fredags blev det Halmstad, träffa Anna-Karin och naturligtvis lille Clara, blev shooopping! Köpte en massa smått grejs, ett linne på Gina Tricot, en klänning ifrån MQ och två skor ifrån skopunkten. ÄLSKAR DEM OCH MIN KLÄNNING! Kommer slita sönder den i sommar, efter att jag haft den på bröllopet. Haft myspys med älsklingen hela helgen, hämtade han i Halmstad i fredags, och han åkte hem idag. Igår var vi i Laholm, kollade på Sverige-Danmark matchen. först vid Lagan och sen tog vi oss hem till Peter och Helena. Och därifrån begav vi oss inte förrens kl halv 3 inatt. Haha, deras dotter Angelina är så bedårande :) Marcus är också söt såklart. Nu bär det sm sagt snart av till Våxtorp, och Hajken 2009. Med lekar och dricka kommer vi spendera kvällen, kommer bli superkul!

Här kommer bilder på mina nya shoes :) Och nu ska jag packa ner det jag ska ha med mig. BYE BYE!




Ha en bra kväll.

Love Sophie <3

4 juni 2009 - en lång dag...

Ja, idag har det varit en lång dag och jag orkar egentligen inte skriva just nu, men jag får ju inte svika mina fans ;) Idag körde jag först och främst mamma till Hässleholm, satt och väntade med nervvraket och sen var jag i Laholm kl 10, efter att ha lämnat hemmet kl 7. Jobbigt, men så kan det vara. Blev stoppad av polisen IGEN! Och då blev Sophie nästan lite glad denna gången för hon hade ju sin väska med sig, och sin plånbok. Men när hon öppnar väskan, så finns ingen plånbok och hon kom på att den ligger på köksbordet hemma. Jag fick blåsa, och som tur var så fick polisen ett larm och måste åka därifrån, jag klarade mig än en gång. Nu ska jag aldrig lämna hemmet i bil utan min plånbok, har klarat mig 2 ggr denna veckan, det kan inte bli en tredje gång. Så nu hänger den alltid med mig.

Sen blev det skolan, svenska, spexövning, fika med brudarna, skulle dessutom ta mig till ungdomsmottagningen, men då öppnade de kl 3, hade så för mig att de öppnade kl 2. Men, men jag får ta det nästa vecka. Hem, hämta balklänningen i Båstad och sticka och jobba. Hem, äta, tänkte inte promenera idag för jag var för trött, men mitt samvete fick mig att ta mig ut på en timmes promenad, fast jag egentligen inte orkade. Men ut begav jag mig, i blåsten. Hem, duschade och nu sitter jag här och gör ingenting. Skriver upp lite vad jag ska fixa imorgon, har en hel dag ledigt som jag ska spendera på bästa sätt, shopping...Och lite annat:) Finns lite saker som jag måste handla, sen finns det vissa saker som jag vill handla, men som jag inte måste ^^ Kanske blir klänningen i från MQ som jag vill ha, om den finns kvar i min storlek. Fanns inte många kvar förra gången. Egentligen är jag ganska hopplös, för när jag verkligen vill ha något, så måste jag hade det, annars kan jag inte sluta tänka på det. Många gånger önskar jag att jag hade hur mycket pengar som helst till mitt förfogande.

Ska träffa Anna-Karin imorgon, en vän till familjen.  Jag, hon och hennes gulliga dotter Clara ska spendera eftermiddagen tillsammans till shopping, och då är vi mest ute efter en klänning till mig, som jag kan ha på Olas kusins bröllop som är den 27 juni. Kommer bli superkul, sen ska jag ta med mig älsklingen hem efter han tränat:) LYCKLIG! Saknar honom så mycket, så jag dissar faktiskt Karsefors denna gången, för vi kommer inte ses så mycket nästa vecka känns det som. Typ när vi tar stundenten och så, och då är det ju massa folk runt omkring en. Så vill ha lite ensam och mystid med honom:)

Näe nu slocknar jag snart, Sophie is going to bed now, BAY BAY!



Love Sophie <3

3 juni 2009 - hårskandal!

Okej, balfrisyren idag blev ingen skandal , den blev superfin och cool. Men mitt hår är en skandal, jag som tyckte att min nya fina färg var jättefin. Men den dumma frisören verkade inte fatta att jag ville att utväxten underifrån skulle försvinna också. Jag frågade henne om hon trodde att den skulle synas när jag skulle ha min balfrisyr, då sa hon nej, men det syns! JÄTTEFULT! Så nu har jag en hårkris. Ska försöka åka dit imorgon och beklaga mig och säga att de får färga om mitt hår eftersom jag inte blev nöjd, blev ju inte som jag hade tänkt mig i alla fall. Ska i alla fall försöka få en tid också, vilket inte kan bli det lättaste. Men de får de minsann fixa i Hasslöv.

Jossan gjorde i alla fall en jättefin frisyr på mig, kommer bli ännu finare på baldagen. Man kan hoppas att det inte blåser så mycket som de säger att det ska göra, för då lär väl frisyren blåsas sönder.  Kommer nog gå bra det där, längtar! Imorgon är det en vecka kvar till baldagen, kommer bli helt underbart! Ska hämta min klänning imorgon också, ska fråga henne hur jag kan lägga upp den lite, för den kändes lite lite för lång. Ska ju inte gärna snubbla när jag går där, vore dumt och pinsamt. Näe trillas ska här inte.

Ikväll har jag varit ute och gått en promenad på en timme, kom hem för ca en timme sedan, ska snart gå och duscha. Jag är helt inne på detta med att promenera, har blivit lite av ett beroende, men ett bra beroende tycker jag nog. Som sagt ska duscha sen blir det nog sängen om någon timme. Ska köra mamma till Hässleholm kl 7 imorgon, så jag och brorsan har FF tills på lördag eller söndag. Fest?! Nej, kanske inte men kunde gått ^^ Imorgon ska jag dessutom till skolan en runda, ska kanske städa hos mormor och sen blir det att hämta klänningen och därefter jobba. Gött med pengar men kommer nog vara trött sen på kvällen. Längtar så mycket tills jag får min lön den 25 juni!!!

Nog pratat ifrån min del, nu ska jag duscha och sen blir det att ta det lugnt tills det bär av till sängen.

Saknar min älskling, så mycket  <3 FREDAG KOM FORT!


SNÄLLA GE MIG HENNES HÅR!


Love Sophie <3

2 juni 2009 - leeeedig!


Bra låttycker jag!

Rubriken stämmer inte riktigt, känner inte att jag varit jätteledig idag, men har hunnit med en hel del faktiskt. Gick upp kl 9 i morse och gav mig ut på en timmes powerwalk, hem och käka en regäll frukost. Åkte med mamma till Laholm för att hon skulle klippa sig, till systemet och Skodon en runda. Hittade ett par fina och sköna sandaler ifrån Vagabond, kostade 450 kr och inget som passar min budget just nu, men ska hoppas att de finns kvar tills jag får min lön den 25 juni, annars beställer jag dem på nätet. För jag vill ha dem, sandaler är tyvärr de enda skor som inte passar mina cp-fötter, så när jag väl hittar några så vill jag gärna ha dem.

Efter Laholm blev det hem en snabbis sen iväg och lämna in min klänning för stykning, får tillbaka den på torsdag. Sen fixade jag och mamma en del saker i Båstad och ett i Östra Karup. Hem, laga middag och iväg och handla hårfärg och lite annat till mamma.  Satte i färgen i hennes hår, blev rätt bra faktiskt. Ser lite ljusare ut på ena sidan, men beror nog på att det var så innan också. Efter allt detta hade jag äntligen lite me-time och då gav jag mig ut på en timmes promenad..again. Skönt att få röra på sig. Nu ska jag inte göra så mycket mer faktiskt, ska glo lite på datorn och sedan ta det lugnt. Blir sängen tidigt ikväll för jag är ganska trött efter dagen som gått.

Imorgon blir det skolan tidigt då jag har estetisk verksamhet, sen samhälle och spanska och sist men inte minst spex träning. Sen ska man hem och då ska Jossan fixa med min balfrisyr :) Ska nu bestämma vad jag ska ha för frisyr på balen. Blir nog superbra!


Love Sophie <3

1 juni 2009 - uppdatering

1 timmes powerwalk! Kalas skönt väder att vara ute och gå i. Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt resten av kvällen, duscha och bara slappa. GÖTT! Saknar min älskling <3

Love Sophie <3

1 juni 2009 - 11 dagar kvar




Rubriken talar för sig själv, det är 11 dagar kvar till stundenten. Helt sjukt egentligen när man tänker på det, 11 dagar sen är livet slut...Eller är det bara början kanske? Just nu känns det som om livet tar slut den dagen, men å andra sidan så känns det som ett helt nytt kapitel öppnas i ens liv, ett helt nytt steg att ta, ett steg man aldrig tidigare tagit. Ett steg som känns mer skrämmande än något annat steg man tagit förut. Men samtidigt känns det på ren svenska helt jävla underbart! Efter detta väntar högskolan och flytten till Halmstad. Ännu ett steg man ska ta, bli sambo, VUXENPOÄNG! :D Aldrig har jag känt mig lyckligare än vad jag gör nu, allt är toppen i mitt liv. Balen, studenten och flytten är det jag ser mest fram emot nu, högskolan kommer lite därefter. Usch ja, mycket att se fram emot.

Jag kom nyss och tänka på en sak också, ni vet hur stressad man har känt sig för allt skolarbete som varit den senaste tiden, och jag trodde att efter allt det var slut så skulle man också sluta att stressa. Men stressen sitter kvar, nu stressar jag för hajken, spexet, balen och stundenten. Ska man aldrig kunna sluta stressa?:P Fast en stressfaktor försvann nyss då jag fixade den sista bilen som behövdes till balen :D DUKTIGA JAG! Dessutom fick vi den billigare, alltid bra. Hon jag pratade med var grymt trevlig, synd att det inte var hon som skulle köra. Men nu är det fixat och spex träning blir det på onsdag och imorgon ska jag lämna min klänning för strykning och jag får tillbaka den på torsdag. Mycket att fixa, denna och nästa vecka är fullproppad med saker som jag ska göra. Helt sjukt vad mycket det är att fixa och saker man ska hinna med. Men jag är säker på att det är en tid som jag kan kolla tillbaka på med ett leende på läpparna.

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, kolla på en film kanske? Eller bara slappa varför tv:n...Känns som en evighet sedan man kunde göra det utan att få ångest. WIIE! Ledig imorgon och det gör ju saken mycket bättre :)


Love Sophie <3

RSS 2.0