SHAKE IT!



EN SÅNG MAN KAN SHAKA LOSS TILL! Bra enligt mig :)

28 maj 2009 - paniken över!

Ja, som ni ser på rubriken så är paniken över, jag har hittat min balväska. Gick idag in en snabbis på Hörnan i Laholm, hon hade snålt om vita kuvertväskor eftersom hon hade sålt slut på de flesta, men jag fann en som blir perfekt. Jag kollade knappt priset när jag såg den, så desperat var jag efter en väska:P  Men den var jättefin och jag kommer säkerligen få nytta av den.

Idag har jag varit väldigt aktiv, jag har förhandsröstat, städat rummet, promenerat och tvättat lite. Så jag tycker faktiskt att jag har varit mycket duktig. Nu tar jag det bara lugnt, för jag tycker faktiskt att jag förtjänar det efter allt slit som man haft denna och förra veckan. Första dagen på länge som jag bara kan ta det lugnt och slippa tänka på skolan. Nu har vi bara studentveckan att se fram emot och studentfesten imorgon :D Ska bli superkul! Temat är "Allt utom kläder" , men jag ska skippa temat och vara påklädd...med kläder! Ska bli skitkul och ska förfesta med klassen, eller ja de personer som kommer till förfesten då. Tänkte fixa ihop hela klassen, om det går får vi se.

Här kommer ett par bilder som är till Frida, DENNA SKA DU HA SOM BALFRISYR tycker jag (A)




När snart blir det att sova. Är trött...


Love Sophie <3

27 maj 2009 - Balväska-panik!

Jisses jag blir ju snart nya blondinbella om jag fortsätter blogga såhär :P haha...Kanske inte. Idag försov jag mig men det verkade inte som om jag missade så mycket så det var ju bra. Hade samhälle, spanska och religion idag. Gick igenom religionarbetena på lektionen och på nästa lektion ska vi gå igenom några frågor. Dessutom ska jag göra ett prov i religion på måndag, angående olika livsåskådningar. Ska försöka få bra på detta, så kanske man kan få ett VG i religion. Vore jag sjukt nöjd med i alla fall. Imorgon ska jag ha redovisning i psykologin och jag blev precis klar med mitt arbete, imorgon ska jag snabbt fixa ihop en Power Point som jag kan ha på redovisningen. Hoppas verkligen att det går bra på redovisningen imorgon, så kanske man kan få ett VG i den kursen. Ganska svår kurs plus att vi inte har haft några prov som han kan gå på, bara 1 skriftlig sak, detta arbetet och redovisningen och en liten muntlig grej. Så ett VG skulle sitta fint, men tror inte jag fåt det.

Hoppas på att man får reda på projektarbetet denna veckan, skulle vara sjukt kul att äntligen få reda på vad man får, sen ska jag få reda på engelska B betyget imorgon och retorik betyget. Mycket nyfiken på retoriken om det blir MVG eller hur det blir. NEJ nu får jag sluta prata om skolan och skolarbete, tycker det är så tråkigt att prata om egentligen. Orkar inte med alla som pratar om det hela tiden. Men eftersom andra pratar om det så hänger man ju med i snacket! Efter provet på måndag ska jag inte prata mer om skolarbete. DÅ BLIR DET SLAPP RESTEN AV TIDEN!

Förresten jag är desperat efter en vit kuvertväska som jag ska ha till balen, ingen som har en att låna mig, eller som jag kan få köpa???? Har inte hittat någon, har typ 2 affärer till jag ska till. Hittar jag ingen där är det panik!

Love Sophie <3

26 maj 2009

Tisdag, lååång tisdag idag. Jag har gjort prov i engelska C, svåårt! Dessutom har jag lämnat in ett en uppgift i Internationell Politik. Har som sagt varit en lång dag och det är skönt att den snart är över. Imorgon är det onsdag och då har jag inte så mycket för mig. Skolan, hälsa på mormor och sen ska jag ju förresten testa balfrisyr med Jossan igen :) Ska testa och sätta upp det imorgon och se om det blir bra och hur jag ska ha med.

Apropå balen, är det många som ska dricka en massa? Verkar som om det är jättemånga som tänkt supa till det på balen. Själv känner jag ingen större lust att dricka den kvällen. Hur kul vore det att ha en nerspydd klänning och minnesluckor. Nej, den kvällen blir det nyktert för mig. Finns ju så många andra kvällar den veckan som man ska festa på. Längtar så otroligt mycket, idag är det 17 dagar kvar till studenten! JIPPI! Alla har inte hört av sig än om de kommer eller ej, men just nu så är vi i alla fall 25-30 personer. Sen ska det nog komma lite fler skulle jag tro, blir nog lagom med folk.

Snart ska jag sätta mig med psykologin, sen blir det att sova tidigt!


Ett pandora armband hade suttit fint <3


Love Sophie <3

25 maj 2009

Jaha då var det måndag igen, men den började i alla fall med en välbehövlig sovmorgon. Sjukt trött, och jag börjar nog bli sjuk också. Karsefors i lördags var kuuuul:D Sjukt kul verkligen och Björn Rosenstöm var inte heller en besvikelse, precis som han inte var förra året. Kvällen började i Ysby hos en som heter Bo och hans sambo. Trevligt som bara den, vid 11 tiden tog vi oss vidare till Karsefors och var väl där en kvart senare. Kvällen gick snabbt och jag träffade på en massa människor som man inte sett på en evighet. Hem vid typ kvart över 2, sen somnade jag vid kl 3. Upp kl halv 7 och jobba kvart över 7. Jag var INTE pigg kan jag säga! Aldrig varit så trött, och den kvällen somnade jag som en stock.


Och till dig Frida, jag är ledsen att jag inte kunde komma men det var knappt att vi kom till Ysby när vi skulle. Frågade varenda människa jag kunde komma på om de kunde skjutsa oss från Laholm till Karsefors, men ingen kunde. Så det där med att inte "palla" har du helt fel för dig. Synd att förfesten inte blev som du hade tänkt dig, vi får ta igen det på fredag<3 Du gick förresten miste om något på Karsefors, stod en massa fjortisar i kön men inne på Karsefors var åldern betydligt äldre.

Ikväll blir det att plugga psykologi eftersom den ska vara inlämnad på torsdag, då blir det dessutom redovisning. BLÄÄÄ! Men men, nu har jag bara några saker kvar innan jag kan släppa loss inför studenten:)


Love Sophie <3

 

UPPDATERING KL 21:55
Trött så trött på det mesta just nu. Jag säger som du Jossan jag vill bara bort här ifrån, jag är trött på att bo hemma och jag är trött på allt skitsnack hela tiden dessutom är jag förbannat trött på att allt bara är bra när det passar vissa. JAG ÄR TRÖTT! Längtar till hösten då man flyttar upp till Halmstad och älsklingen, och Jossan för dig löser det sig när du kommer in på frisörskolan, som du kommer <3


23 maj 2009

Idag är det lördag, vilket betyder att jag har jobbat, vilat och att det senare ikväll bär av till KARSEFORS! En gammal favorit i repris...Björn Rosenström! Äntlingen ska vi få dansa oss svettiga till hans melodier och ha roligt som aldrig förr. Längtat efter denna dag faktiskt. Först bär det av med Jossan till en förfest i Ysby, där Elin och hennes man befinner sig, hos en av Henkes polare. Sen blir det powerwalk till Karsefors, yeah right?! Men kul ska det bli i alla fall :) Hoppas alla som ska dit får en toppenkväll och hoppas vi ses <3

Love Sophie <3

20 maj 2009

Tjosan!
Såg nyss att det inlägget som jag skrev i måndags inte hade kommit in. Så jag hade faktiskt uppdaterat...FRIDA ;) Jaha vad har hänt idag? Hade 3 lektioner i skolan, varav en lektion jag hade prov på. Gick väldigt snabbt att göra provet denna gången, kändes som om jag kunde det mesta så jag hoppas på ett G. Sen bar det av till tandläkaren, de satte i några gummiband som ska göra så att mina tänder kommer upp. Kändes inget då men nu spänner det ganska mycket i tandsingarna. Men det ska nog gå över till imorgon, hoppas jag.

Jaha nu har vi ledigt i några dagar framöver. Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskling igen, längtat efter honom <3 Sen måste jag tyvärr hem på fredag igen eftersom jag ska jobba 07:15 på lördag OCH söndag :/ Kommer bli strängt eftersom det blr Karsefors på lördagen. Inte mycket sömn. Men det får jag ta igen det sen. Man är väl en hårding;) Sen bär det av till älsklingen igen på söndag.

Näe nu hade jag tänkt skriva klart mitt religionsarbete och börja på psykologin. Orkar inte sitta med det i helgen.

SEE YA!

Love Sophie <3

14 maj 2009

Jaha så ska man börja blogg igen, på riktigt denna gången. Var ju ett tag sedan man bloggade sist, tror det var i julas faktiskt. Men nog om det, nu är det en ny blogg och nya tider. Igår var det 1 månad kvar till studenten, och det gör mig både nervös och exhalterad på samma gång. Ett nytt steg att ta, och en ny framtid att invänta. Guud, jag får ju en  kittlande fjärilsliknande känsla i magen. Injudningarna till släkten är i alla fall ute, klänningar köpta till både bal och student. Nu är det bara väska som saknas till balen. Men den får jag fixa nu någon dag, får gå till Vera & Co och kolla.

Har pluggat typ 3-4 timmar idag och jag är nu helt slut. Ska hålla upp nu en timme sen ska jah öva på spansk glosorna igen. Nu under min plugg fria timme så har jag kollat lite på H&M:s sida och där fann jag lite saker jag vill ha...






Väskan blir det nog inte av att man köper, för den kostade typ 800 kr, och det är inget som jag har råd med just nu. Men några av de andra sakerna ska jag nog inhandla i alla fall :) Är shoppingsugen! Men det får vänta tills efter studenten, måste i alla fall köpa en klänning till Olas kusins bröllop som vi ska på i sommar. Funderar på att försöka hitta en fin klänning i aprikos eller något. Älskar den färgen!

Nä, nu blir det att glo på lite Desperate Housewives...Kanske Underbar imorgon :)

Love Sophie <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0