29 december 2009

Jaha då var snart det här året också slut. Är det bara jag, eller flyger åren bara förbi? Tycker det här året har gått så otroligt snabbt, studenten, sommaren, julen, ja ALLT! Det är väl bara att hänga på och se vad som händer. Ikväll är det bara jag och Max hemma, Ola är och träffar två konmpisar från när han gick på ungdomsbrandkåren :) Så jag får underhålla mig själv.

Hoppas julen var bra för er andra. Min var nog den bästa på mycket länge, först var vi hemma hos mamma och åt julmat och öppnade julklappar. Sen blev det att köra hem till Maggan och Tommy och fortsätta kvällen där, med spel och julgodis :) Mycket trevligt. Och är så glad över att jag och min älskling har fått fira vår första jul ihop :) Älskar honom mest av allt, fast du kan tycka jag är knäpp ibland ;)

Nu ska jag fortsätta plugga och dessutom unna mig ett varmt fotbad :)

Hörs snart igen!!

Love Sophie<3

7 december 2009

Halloj!

Idag är jag ledig, men har en massa att göra. Eller ja, jag har en massa plugg i alla fall. Har tenta nu på fredag, och den vill man ju gärna fixa. Ska snart sätta mig och plugga på allt :) Igår var vi och kollade på matchen, super spännande match! Och straffen som kom i SISTA sekund typ 29.59 av halvleken var verkligen avgörande. Så matchen slutade 29-28 till Drott!!! En kul men allt för spännande match, mina nerver klarar inte riktigt detta. Men de vann ju som tur var.

I förrgår fick vi en tid med ett medium som ska komma hem till oss. Blir den 28 januari för han kunde inte innan dess. Vi ska ha hit honom eftersom det är något som inte riktigt är som det ska i huset. Känner av det nu när jag sitter och skriver och är ensam hemma. Ryser i hela kroppen och känner en liten känsla av obehag. Önskar älsklingen var hemma <3 Men har ju katten hos mig, trots att han nog märker av det mer än jag.

Snart är det jul, och jag har några julklappar till att köpa. Till Ola, Jossan, mormor, farmor och några till. Får bli en dag i nästa vecka när man inte har så mycket för sig, och när tentan är avklarad för denna gång. Vet nog vad jag ska köpa till de flesta.

Nä nu får jag gå och plugga i min ensamhet, ska nog göra lite varm choklad på det också. Hade bra!


ÄLSKAR MIN OLA MEST MEST MEST!!


Love Sophie <3

6 december 2009

Long time no see, som man brukar säga. Har varit dålig med att blogga på sistonde, har funnits andra saker som tagit upp min tid. Men nu var det dags för ett inlägg.

Igår blev det inflyttningsfest hos Jullan, vilket var skitkul! Blev en aningen onykter, som jag fick ta skit gör idag. Men nu mår jag bra, lite seg bara. Men det får man ta. Hade kul med tjejerna i alla fall. Gick från pub till pub kändes det som men nu när jag tänker efter var jag bara inne på 3 st, kanske är mycket men ändå.

Idag har jag bara tagit det lilla lugna, har städat lite och slappat. Funderar snart på att gå och lägga mig, känns tråkigt att sitta uppe bara för att man "ska" göra det. Så det blir nog sängen snart. Imorgon blir det en massa plugg, har tenta på fredag, den 11:e. Så behöver plugga till den, sen kanske det blir att man kollar Drott-Skövde imorgon, vi får se.

Ni lär höra av mig snart igen.

Love Sophie

RSS 2.0