12 septemer 2010 (del 2)

Lite efter mitt nattbloggande så bar det av till sängen, sov till kl 11 idag. ME SLEEPY SLEEPY!
Dagen började med att jag hängde upp tvätt, kuuul! Efter detta åkte jag och brorsans till hans nya boende för att lämna av lite saker och försökta sätta på benen på hans nya säng. Men när vi kom dit så upptäckte vi att de glömt skicka med han benen, så vi får åka till Jysk någon dag och fixa dem, eftersom man troligtvis kommer att flytta in där denna veckan, och då kan det ju vara bra att ha en funktionell säng :P

Så det bar hemåt ganska snabbt, där hamnade jag och älsklingen på soffan framför "Family Guy" <3<3 efter ett par avsnitt somnade vi båda två på soffan. MYS!
Upp igen vid halv 4 tiden för att köra älsklingen till träningen och själv skulle jag också bege mig till gymmet för att träna. Älsklingen kom till gymmet efter en stund, där han hjälpte mig med vissa övningar, han är bra snäll han <3 Så nu är mina muskler uppumpade som på en body builder, ungefär ;) ÄLSKAR ATT TRÄNA! Imorgon blir det ett pass också före HK Drotts match mot Aranäs. Det är skola imorgon också, och jag måste verkligen köra igång med att läsa litteraturen mer ordentligt!! GAHH I´M HOPELESS!!! Men jag ska väl komma igång med det också.

Från en sak till en annan, så känner jag att jag skulle behöva en ansiktsmask!! Var ett tag sedan nu faktiskt, inte för att det direkt syns på min fina hy, men man känner själv att man behöver en. Det får bli imorgon. Använder de bästa produkterna som finns för fin hy, Nutriganics från The Body Shop. Älskar de produkterna, använder 4/7 produkter. Det är ekologiska produkter och är heeeelt underbara. Jag hade fin hy innan, men efter att jag började använda Nutriganics daligen så har hyn blivit ännu ännu bättre. Mest förälskad är jag nog i Nutriganics ansiktsmask. Aldrig har jag varit med om en mask som rengör och mjukar upp huden lika bra som den gör. Visst kostar de en del, men jag är väldigt mån om min hud så jag lägger gärna de extra pengarna.
Produkterna jag använder är:
Smoothing Day Cream 225 kr
Smoothing Night Cream 245 kr
Smoothing Serum 275 kr
Smoothing Mask 225 kr



Som ni ser så kostar de en del, men de varar ett tag också, speciellt ansiktsmasken. När man använder den behöver man nästan inte ta någonting.  Jag får det att låta som några mirakelkrämer, men ni kommer verkligen inte att ångra er om ni testar dem. Så testa produkterna!!! :D

Nå nå, nu ska jag sluta tjabba ;) Har ögonen på tv:n för tillfället, de visar Mamma Mia på tv3, den har man ju absolut inte sett förut :P Efter filmen blir det sängen för min del, men först ska jag kleta in mig i mina nutriganicskrämer ;) haha

Ni lär snart höra av mig igen!
XOXO Sophie

12 septemer 2010

Soo, då är det den 12 september, igår var det den 11 september... No really!! :O Jo, så är det, vi var och kollade på när Olas lilla kusin Marcus spelade fotboll i Laholm, därefter bar det hem till dem för tårta och födelsedagsfirande av Helena. Mycket trevligt :) På vägen hem åkte vi inom Sibylla och köpte lite middagsmat, helt OK! Därefter bar det hemåt för lite fredagsmys, men jag blev smått dumpad och hamnade framför "Djävulen bär Prada" istället :P Är lite kär i den filmen, jag menar vem hade inte velat jobba på ett stort modemagasin och få gratis designerkläder. Jag hade då inte tackat nej, fast jag hade inte velat ha en chef som tjejen i filmen har, då hade jag nog dött. Apropå kläder, så har jag tagit min "köpa-skor-på-Åhléns-oskuld". Jag har nämligen köpt ett par skor i mocka som jag ÄÄÄÄLSKAR!<3 Nog för att de kostade en slant, men vad gör man inte för kärleken :P

Mocka skor från Åhléns (Wera)

 

Ja, kan man annat än älska dessa skor, de kommer sitta perfekt på mina fötter i höst, men innan jag börjar använda dem så måste jag köpa något spraymedel som gör att de tål vatten lite mer, för nu funkar de inte så bra att ha när det regna. Och som vi alla vet så kan hösten bjuda på en del regn ibland. Älskar modet som kommer vara nu i höst!! Speciell de kamelfärgade kläderna! På inköpslistan just nu så finns det bl.a:

* Kamelfärgade byxor.
* Pälsväst med luva (NÅGON  SOM VET VART DETTA FINNS!!??)
* Några snygga boots, helst i brunt.
* Stora mysiga koftor som jag kan mysa runt med i höst.
* Nya jeans!

Givetvis finns den hur mycket som helst som jag skulle vilja köpa, men man får ju tänka lite på sin budget också ;) Någon som är sugen på att åka ner till Väla efter den 25 och shoppa lite kanske ??:) Eller bara dra ut i Halmstad för lite shopping??

Nu ska jag snart sova, imorgon ska jag hjälpa brorsan att flytta saker till sitt nya boende som han ska flytta in i nu i veckan som kommer. Sen har jag tänkt plugga och träna också. Blir en dag med lite aktiviteter i alla fall, på måndag är det skolan som gäller igen, helt OK. Hoppasni haft en bra helg.

 

XOXO Sophie

 

 

 



7 september 2010

Idag har det inte hänt jättemycket. Skulle ha varit upp och sprungit i morse men det blev inte av, jag och älsklingen låg och sov istället :P Efter en lugn eftermiddag bar det i alla fall av till gymmet för att träna. 1,5 timmes hårdträning blev det och det kändes riktigt bra efteråt. Kollade en halvlek handboll, Drott VS Hallby efter det drog vi hem och gjorde pytt i panna till middag, går minsann inte av för hackor när man är svulten. Ska kolla lite på datorn till, sen blir det att fundera lite över kvinnlig och manlig arbetsdelning, och vad detta kan bero på. Jag läser nämligen en ny kurs nu "Genus och etniciteter", en ganska intressant kurs faktiskt. Imorgon blir det att träffa Madde på förmiddagen, därefter bär det av till Laholm till mormisen <3 Sist men inte minst så blir det givetvis träning :) I´m on it again! Efter en sommar utan regelbunden träning så känns det skönt att ha kommit igång igen, så nu blir det mest skola och träning som gäller. Men givetvis kommer jag ha tid för mina friends också, oroa er inte ;) Nu ska jag kolla vidare på "The Mentalist", en riktigt bra kriminalserie. TAKE CARE!

RSS 2.0