21 november "Soooo tired....!"

Har inte skrivit på ett par dagar nu, och tänker inte skriva så mycket idag heller. Är så sjukt trött och slö, orkar verkligen ingenting! Men imorgon är det i alla fall skola och besök hos mormor och Jossan som gäller <3 Sen blir det jobb och plugg större delen av veckan, men det kommer jag skriva mer om imorgon. Just nu ville jag bara försäkra er om att jag lever och tänker fortsätta skriva till er... ni som nu läser min blogg...

KÖSS PÅ ER!<3

17 november "En soff-liggaredag och en Mighty Bison senare..."

Är så sjukt mätt asså! Jag och älsklingen har varit på Wild West och mättat våra hungriga magar med deras underbara mat. Vi testade båda varsin "The Mighty Bison " burgare och blev båda sjukt mätta. Är så mycket mat på deras tallrikar, men det är ju inget man klagar över direkt, hellre det än bebisportioner. Den var i varje fall jättegod, synd bara att man blir så äckligt mätt efter att ha ätit en massa. Men det var mys i alla fall :) Blir nog att åka dit och käka när lillebrorsan kommer hem, han älskar också deras mat nämligen...Who doesn´t?
Jag längtar tills han ska komma hem, blir att han kommer hem den 19:e december (MIN FÖDELSEDAG). Är jobbigt när man är så nära som vi är och så får man inte träffa honom när man vill, det blir lite jobbigt. Men jag är glad för att han trivs i Karlskrona och har det bra där. Kommer bli något stort av den pojken det är jag säker på.

Förutom att kränga en massa hamburgare så har jag mest gjort ingenting. Jo, jag sov länge, sen åkte jag ner till stan för att träffa Madde och umgås och snacka lite skit som vanligt ;) Alltid lika kul och trevlig att träffa henne. Hon är verkligen en person som jag aldrig vill släppa! Hon är dessutom en av få som verkligen vet ALLT om mig, och det är verkligen få människor som gör det. Vi har varit kompisar sedan vi var 8 år och gick på lågstadiet i Skottorp och vi har alltid gjort allt för varandra, oavsett hur våra liv har sett ut. Älskar dig så mycket gumman <3
Efter turen ner i stan så var man tvungen att cykla hem vi det kyliga vädret.. Är det bara jag som håller på att frysa ihjäl? Ändå är det inte så fruktansvärt kallt, men jag går minsann och frustar hela tiden för att jag fryser. Är väl en mes-propp ;P Hemma blev det att lägga sig på soffan och vila ett par timmar, hade nog kunnat göra det hela dagen om jag inte skulle träffat Madde. För det känns verkligen som en riktig soff-liggaredag idag. Men det är ju tur att man är lite ordentlig och går upp i alla fall, självdisciplin? Njäe mer något som är tvungen..

Nu sitter jag här vid min rosa/vita dator som jag fullkomligt älskar ! Är så nöjd med den. Blir nog att jag stannar uppe någon timme eller så till, är trött som bara den trots att jag inte gjort något vidare ansträngande idag. Fast jag måste erkänna att det var rätt ansträngande att käka den där hamburgaren, vi kan väl för samvetets skull kalla hamburgarätandet för dagens träningspass ;) haha

Skriver mer imorgon.
KÖSS PÅ ER! <3


(Bilden är tagen ifrån google, för jag glömde fota vår mat,
man kan ju bara säga att man får gott om mat på det stället.
WE LIKE!!! )



16 november "Du är allt jag någonsin önskat"

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Idag har jag och Ola 4 år tillsammans. Men det känns bara som det var igår som han stod och väntade på mig vid Norra station för att möta upp mig när jag kom med bussen. Blir varm i hela kroppen när jag tänker på det den kvällen. Alla känslor som bara välde genom kroppen, kroppen höll helt på att explodera av allt som skedde just då.
När jag ser på honom idag så känner jag samma känslor som jag gjorde den kvällen. Förutom nervositet. Jag har aldrig känt mig så säker på att jag vill vara med någon som jag gör med honom. Vad som än händer i livet eller vad jag än hamnar så är det enda jag önskar att jag har möjligheten att varje dag kunna kyssa honom och säga till honom hur mycket jag älskar honom och hur lycklig han gör mig. Jag behöver inget annat....

Egentligen behöver jag inte skriva mer, för han vet hur mycket jag älskar honom och att han den 16 november 2007 gjorde mig till en lyckligaste flickan i världen.

Jag älskar dig och jag vill tillbringa mitt liv med dig... Du&Jag...Alltid <3<3


En av de första bilderna som vi tog på oss två <3


Skola och extraknäck

Dagen har började kl 7:30 då jag gick upp ur den uuuurmysiga sängen för att göra mig klar till skolan. Önskade inget hellre än att ligga kvar hos älsklingen och bara mysgosa <3 Men lite ordentlig får man vara och gå i skolan ibland också, för så ofta går man ju inte ;P Skola 09-12 därefter bar det hemåt, och då gosade jag ner mig i älsklingens famn och tog en tupplur. Är så otroligt trött hela tiden, men det beror säkert på min låga ämnesomsättning, som jag ska undersöka igen om ett par veckor. Om min ämnesomsättning fortfarande är låg så blir det mediciniering, och jag tror inte att den har ökat. För som det känns just nu så känner jag mig bara mer och mer orkeslös. Jag vill kunna göra så mycket, träna bland annat. Vill gå ner kilona som jag har kvar innan jag når min målvikt, men för att kunna göra det så måste orken finnas där. Trots att ens vilja ibland är starkare än någonsin så måste kroppen också hänga med i svängarna. Så jag hoppas att testet visar något så vi kan få ett slut på den här historien, hoppas bara inte det innebär livslång medicinering som jag vet att låg ämnesomsättning inneburit för andra.

Efter att ha snoozat lite så blev det att slänga i mig lite käk och bege sig till jobbet där min kassa-träning skulle börja. Fick Lotta som handledare och jag scanade varor som aldrig förr och det gick som en dans. Trivs bra bakom kassan, tiden går så himla fort också när man har en massa kunder att betjäna. Jobbet varade mellan 16-21 och på torsdag blir det lite mer träning, 15-20. Förutom dessa två tiderna så har jag redan nästa vecka fått 4 dagar som jag ska jobba, även under löningshelgen. Då lär det bli helt galet! Jag förstår inte att människor handlar så sjukt mycket samma dag/helg som pengarna rullar in. Visst att man vill unna sig saker och så men det är helt crazy vad det handlas så fort pengarna kommer in på kontot. Själv måste jag hålla i pengarna denna månaden och nästa så det räcker till julklapparna som ska handlas, eftersom lönen jag får för dessa dagarna inte kommer in förrens nästa månad den 25:e. Men jag klarar mig.

Längtar riktigt efter julen nu. Köpte lite julsaker igår på Netto för att jag har sådant sug efter att börja julpynta och inhandla klapparna. Det blev: lite julpyssel, julkort, julgrytlappar, julettiketter och julpynt. Måste inhandla en julgardin till köket också, men den har jag redan hittat på Åhléns. Där har jag även hittat lite annat julpynt som jag vill ha, så det får bli att inhandla detta när pengarna rullar in, men jag ska inte handla som en galning ;) i promise! Ska försöka leta fram julpyntet i nästa vecka, för den första december är det jag som börjar julpynta ;) Jag förstår inte hur personer kan känna sig så enormt stressade vid jul. Själv känner jag ett otroligt lugn i hela kroppen och en stor glädje att julen snart är här. Julen får mig att tänka på många härliga minnen och jag gillar att det är en period då man verkligen tar sig tig att umgås med dem man älskar. Man borde givetvis alltid göra det, men om ni är som mig så blir det inte alltid att man gör det, hur gärna man än skulle vilja det. Julen är en tid då man ska ta sig tid att umgås med de människor som man helst vill umgås med, människor som man kan umgås med helt villkorslöst. Detta är en stor anledning till att jag älskar julen.

Men nog om julen nu, ska inte stressa alla er andra som ser julen som en enda stor ångestklump ;)

Imorgon är det skola igen, och dessutom fyller min älskade barndomsvän Madde 21 år, vilket innebär.... Eh ja du får dricka om du åker till USA ;P I Sverige innebär det bara att du blir äldre men det är inte fy skam heller. Än har vi kommit till den åldern då vi slutar fylla år, det är några år kvar tills dess. Så imorgon blir det till Madde för kaffe och tårta (ÄLSKAR KAFFE OCH FIKA) och på kvällen blir det hem till Sara för mat och mys med henne, Amanda och Carolina. Ska bli så trevligt så. Nu ska jag kicka runt lite på world wide webb sen ska jag sova.

KÖSS PÅ ER!<3

Blogg-döden är över!

Jag vet att ni hört detta så många gånger förr men nu är jag back in busniess ^^ Ska börja blogga mer regelbundet nu. Nu kanske ni undrar varför detta inte skett tidigare.. Jo, jag har nämligen inte haft tillgång till någon vidare bra dator, vår sega dator tar 100 år att starta så då har jag hellre struntat i det men NU *trumvirvel* har jag skaffat mig en EGEN dator, en rosa en t.o.m ;) Den är rosa och vit och jag älskar den!
Så nu ska det bloggas igen, inte för att jag vet om någon är vidare intresserad av att läsa min blogg, men det kan vara kul att skriva litegrann tycker jag minsann.

Idag begav jag mig på äventyr till de småländska skogarna, för att vara lite mer specifik så blev det Angelstad. Där skulle det nämligen bli dop utav lilla Adam, Emma och Patrics lilla söta pojk. Jossan och CO plockade upp mig lite efter kl 8:00 vid Eurostop och därefter begav vi oss på den oändliga färden (okej vägen känns sådan iaf) upp till Ljungby. Ca en timme senare anlände vi till kyrkan där dopet skulle äga rum.
Var i kyrkan i ungefär en timme.
Måste berätta en sak som var ganska kul och gullig som hände i kyrkan.
Prästen berättade att barnen ifrån skolan hade varit där i veckan och pratat om vad Alla Helgon - helgen står för och innebär.
Det var familje gudstjänst och därefter var en del av de barnen som hade varit på besök där och sjöng i en kör. Prästen frågade barnen om de kunde berätta vad ett helgon var, och ja det kunde de visst berätta. Därefter frågade prästen dem om de kunde nämna några helgon, de svarade bl.a Lucia, Maria, jultomten (Sakte Claus). Men sen var det en liten kille som räckte upp handen och sa: - Pepparkaksgubben.
Haha, vad vi skrattade! Så himla söt unge alltstå.
Prästen log snällt och sa att förvisso är pepparkaksgubben viktig, men något helgon det är han inte.
Ler bara jag tänker på det :)

I kyrkans församlingshem blev det god mat med tårta, kaffe och trevligt sällskap :) inte fy skam minsann. Det bar hemåt vid halv 2 tiden och när vi kommit till Halmstad så bar det av til Elgiganten för att införskaffa denna underbarar manick som jag sitter vid just nu. Känns jättebra att ha en egen dator som jag dessutom kan använda i skolan. Behövs verkligen! Har just installerat Sims 3, nörd som jag är^^ så det blir nog en runda av detta ikväll.

Nu ska det bli lite sen middag för mig och älsklingen, blir bara kyckling och klyftpotatis idag för vi orkade inte krångla till det.

Lovar att skriva imorgon igen!
SEE YA<3


Denna dator är det fast den är rosa och vit istället :) ME LIKE!


RSS 2.0