22 mars 2010

Ussssch vad trött jag är idag. Har varit i skolan från kl 8-16.30 på nollningsutbildning, eftersom jag ska vara Mamma på nollningen 2010. BIG RESPONSIBILITY! Men det ska bli hur kul som helst. Så idag fick vi lära oss allt från teambuilding till hur man ska ta hand om för fulla nollor. Ungefär så:) Dvs EN MASSA! Träffade en massa andra mammor, pappor och fusknollor, och de jag träffade på var hur trevliga som helst. LÄÄÄÄNGTAR till augusti!!! BTW ni får gärna komma med förslag på någon nollningsnamn som jag kan ha, men ska nämligen inte heta sitt vanliga namn :) SÅ KOM MED FÖRSLAG NU!

Nu är jag i alla fall hemma, skulle pluggat lite med Emma men jag orkar inte det just nu, är jättetrött just nu. Tittar just nu på Greys Anotomy, Ola är på träning och jag ska snart börja förbereda middagen. Vilket blir en nudelwok, med minimajs, vattenkastanjer, bambuskott, zucchini, paprika, lök, purjolök och sedan kött som jag lagt i en asiatisk marianad och som har legat i det sedan igår. Brukar bli mumma :) Sen ska jag använda något nytt i, Uncle Ben´s woksås, se hur den är.

Ikväll blir det plugg när jag orkar, måste verkligen plugga på idag men just nu är jag för trött för det. Så det får bli sen:)
Imorgon blir det plugg med Emma, Malin och Martin:) Vi pluggade på bra innan tentan vi 4 och vi klarade den allihopa så det måste ha något att göra med att vi pluggar så bra tillsammans ;) Sen blir det att träna efter att vi pluggat klart. Sen plugga ännu mer hemma har ju tentan på fredag som sagt. Sen blir det Lisas 20 års fest på fredag också, sen Ullared och tjejkväll/utgång i Ljungby och firande av Inga-Britt (Olas morfars sambo) som fyller 70 år, så vi ska ut och äta på Fridolfs. En fullspäckad helg verkligen och det ska bli jättekul:)
Nu ska jag börja hacka lite grönsaker, hade gött allihopa!


Love Sophie<3


18 mars 2010

Idag har jag varit ledig från skolan, så jag tog mig en sväng hem till mamsen min :) Vi satt och pratade sen gav vi oss av på äventyr, okej vi åkte till Hjärnarp och handlade...men.. jag fick i alla fall se de största öronen jag någonsin skådat, alltid något ;) haha sen bjöd mamma på korv också, alltid något^^
Efter detta åkte jag inom Maxi i Mellbystrand, vilket var väldigt längesedan jag var där, innan var man ju där var, varannan dag. Sen bar det av hemåt och börja på maten.

Åkte och hämtade älsklingen på Arenan sen hem och äta. Kvällen har därefter mest bestått av slappande, trots att jag egentligen borde plugga, men det blir nog tid till det en annan dag :P hoppas jag^^ Det är ju tenta nästan vecka, men det löser sig :)

Imorgon bär det av till Laholm redan vid kl 12, kommer vara där vid kl 13 så ska jag städa hos mormor, sen ska jag ta bussen ner till Laholm och ta ut pengar till henne sen ska jag åka tillbaka till henne och därefter tillbaka ner till Laholm. Hade kunnat gå, men det tar för lång tid om jag ska fram och tillbaka hela tiden. Så det får bli att åka fram och tillbaka. På kvällen ska vi fira Anna som fyller 20 på AnnaBelle med lite god mat och så. Ska bli trevligt:)

See you tomorrow girls ;)



9 mars 2010

Ledig dag idag, ingen skola och det var väldigt skönt. Jag var uppe vid kl 10 och fixade lite frukost och slappade. Hade tid hos tandregleringen idag vid 13:50 men cyklade dit vid kvart i 1 för jag skulle inom The Body Shop och fixa en bra ansiktskräm eftersom min hy är torr och har lite rodnad på kinderna tack vare det.  BTW har ni någonsin känt att ansiktskrämer från t.ex. Nivea kan göra ansiktet ännu torrare än tidigare? Det är i alla fall mitt problem.
Så jag gick dit, för typ första gången någonsin för att handla något, och jag blev väldigt trevligt bemöt av hon som jobbade där. Det slutade med att jag kom därifrån med 3 produkter : ett serum, en daykräm och en nattkräm. Så nu känner jag mig som en riktigt tant, men sålänge huden håller sig fin och fräsch så är det värt det, trots att det gick till en hel del. Jag köpte en ny serie hudkrämer, som är ekologisk och som tydligen ska vara jättebra enligt henne. Nutriganics. Och jag kan säga att jag när jag testade den när jag kom hem så märkte jag genast skillnad, efter bara en gång! Så jag har hopp om att min rodnad kommer bli mycket bättre snart och att ansiktet ska få tillbaka sin fukt. Annars sa hon att jag hade en mycket fin hy, och det kan jag nog hålla med om, aldrig haft problem med finnar och liknade och det har varit jätteskönt, synd om alla dessa människor som lider av acne och överfullt med finnar.
Fick dessutom lite rabatter till en annan gång, och gick dessutom en testprov på Nutriganics ansiktsmask, så den ska jag testa någon gång och se om den är något att ha :)
Förresten någon som vet hur The Body Shops foundation är? Skulle kunna tänka mig att testa den nästa gång jag ska köpa foundation.

Efter besöket på TBS så kom jag på att jag hade glömt min mobil hemma och jag var tvungen att ha den med mig eftersom jag skulle höra av mig till Madde efter tandläkarbesöket.  Eftersom jag hade lite extra tid kvar, så fick jag cykla hem snabbt som attan och hämta den och ta bilen ner till tandläkaren. Besöket tog ca 10 minuter, sen mötte jag upp Madde. Vi tog en fika på expresso house och därefter gick vi ett bra tag och glodde i affärer. Var på jakt efter en vårjacka men hittade ingen som jag direkt ville ha. Får kolla vidare en annan dag. Sen skjutsade jag hem henne och sen bar det av hemåt och började fixa med middagen, som blev stroganoff.

Nu sitter jag och tittar på Desperate Housewives, LOOOOVE! Nu i veckan blir det bio med Frida, ska bli såååå kul!

Några av Nutriganics produkter

 

Love Sophie<3


8 mars 2010

Någon annan som märkte av att det var fel på blogg.se innan? Jag kom då inte in på min blogg när jag hade tänkt skriva, blev lite ledsen i ögat *snyft* Men nu kom jag in i alla fall. Vet ni förresten att det inte är bra att klämma i sig Läkerol som godis? Jag har klämt i mig en hel ask, jag vet onödigt men de var goda :P Och nu sitter man här med vissa problem. USCH! URK! Men så är det ibland. Man är helt enkelt dum!

Helgen har varit hur BRA som helst. Fredagen blev lugn, tyvärr. Hade planerat med Emelie den eftermiddagen men mina lektioner blev ändrade så jag fick tillbringa den i skolan istället, NO FUN! Men man är ju så illa tvingad. Så jag var hemma och myste med älsklingen ett tag, sen kom Padde och de slog på Wii-spelet och spelade det till kl 5 på morgonen:P Typiskt pojkar! Jag somnade väl vid 12 halv 1 den kvällen efter en lååång dag!

Eftermiddagen på lördagen blev hur lugn som helst, fast på kvällen var vi bjudna till Maggan och Tommy och maten som det bjöds på där var inte fy skam minsann. PLANKSTEK! Hur fint är inte det?! Hur gott som helst var det och vi hade en trevlig kväll, trots en massa fotbolls tittande.

På söndagen bar det av till Malmö med Edyta (sommarjobbs chef) och Malin. Vi skulle till The Studio och bli stylade, sminkade och fotade. Vi kom dit vid kl halv 1, bleb sminkade 13:40 sen blev vi fotade vid typ kl 3. Så vi fick sitta och vänta en stund, fotograferingen gick väldigt snabbt. Sen fick vi vänta på att de skulle lägga in bilderna på datorn och sådär. Sen fick vi gå in på ett kontor och välja ut dem, det blev 20 st bilder, 21 med gratisbilden som man fick om man fyllde i mer än 8 vänner på en lista, och fyllde man i 18 vänner så fick man en sminkprodukt också från The Studio. Och då fick man en riktigt bra mascara som jag är nöjd med. BTW SÅ MÅSTE JAG KÖPA THE STUDIOS FOUNDATION! HUUUUUR bra som helst. Kostade 260-270 kr och det är det lätt värt! Täckte hur bra som helst och huden höll sig jättefin.

Tyvärr verkar det som om inte datorn villa ladda upp några bilder för tillfället, men så fort jag kan göra det så kommer de upp antingen här eller på facebook :) I veckan väntar plugg och bio med FRIIIDA:D

Nu ska jag kolla klart Medium, sen blir det sängen för min del.

Love Sophie<3

6 mars 2010

Lördag lördag lördag och det blir inget festande för min del. Fick nys om att det var fest på Sunnyhill (NOSTALGI) idag, men det är inget som jag kan anlända till tyvärr. Ikväll blir det middag hemma hos Olas faster Maggan, ska vara där vid kl 7 så vi får snart bege oss dit. Imorgon blir det Malmö med Edyta och Malin, vi ska vara Models for a day ;) Ska bli så sjukt kul:) Sminkning, styling och fotografering. Och jag har bestämt vilka 3 outfits jag ska ha med mig, GRATTIS TILL MIG! Kan fortfarande bli lite ändringar men jag har det mesta klart i huvudet för mig. Ska bli kul det där, har aldrig varit på det.
Men man har ju sett bilder på andra som har det, brukar ju bli hur fint som helst, så man kan ju hoppas att det blir lyckat imorgon också.

Idag har jag pluggat med Emma på bibblan, vi är sååå duktiga vi! Sen drog jag hem och lagade lite lunch, BLEV HUR SMARRIGT SOM HELST! Yummie!
Ikväll blir det bara lugnt, bara middagen som är inplanerad, sen ska jag lägga fram alla mina clothes, skor och accessoarer tills imorgon.

Nu blir det sista tillpiffningen sen beger vi oss mot kvällens middag :)

Ha en underbar kväll/helg allihopa!

Love Sophie<3

1 mars 2010

Då var det ny månad igen, tiden går verkligen snabbt. Idag är det måndag, helgen har varit väldigt bra :) Fredagen började tyvärr med begravning i Helsingborg, den började vid kl halv 3 och vi var därifrån vid kl halv 4. Efter en massa hejdå, vi ses och det är synd att man ska träffas under sådana här omständigheter. Ja, sådant där tjafs. Nåväl, sen skjutsade vi hem mamma och därefter bar det av hemåt och jag började att fixa mig inför kvällen.

Jag tog bussen in vid 21:05, och mötte upp Frida och Anna i stan. Därefter bar det av till The Corner, där vi var bland de första av kvällens gäster men det ändrades efter ett tag, och stället blev fullt som vanligt. Men vi hade i alla fall ett bord under tiden vi var där, OVANLIGT ;) Så det var positivt. Efter en bra stund där begav vi oss vidare till Underbar, men där var hyffsat dött så vi drog till ASIAN istället. Efter en halv cider där, kom jag underfund med att jag nog borde ta mig hemåt, var trött som bara den efter dagens alla händelser så jag begav mig hemåt, fick följe av min älskling också <3:)

Igår blev det handbollsmatch, Drott VS Ystad, tyvärr slutade den 21-23 till Ystad. Efter att Drott haft ledningen ett bra tag så kom Ystad tyvärr ikapp och det slutade dåligt. Men vi hoppas på bättre resultat nästa match :)

Just nu sitter jag och glor på Spårlöst, är snart slut och då ska jag nog lägga mig och läsa lite i mina skolböcker, blääää! Imorgon blir det tyvärr skola, men bara mellan 9-12 så det ska nog gå snabbt hoppas jag. Imorgon ska jag träna också, är ett MÅSTE !! På söndag blir det förresten styling och fotografering i Malmö kl 12:00, så jag ska också rensa ut min garderob och finna 3 snygga outfits, och dessutom skor och accesoarer som jag ska ha med mig. SKA BLI SÅÅÅ KUL! Vet för tillfället en outfit som jag vet helt säkert, men kommer nog fram med de andra också:) Kommer lägga upp några av bilderna här sen.

Förresten, är inte dessa skorna to die for?!


Godnatt på er alla sötnosar, sweet dreams!

Love Sophie<3

RSS 2.0