19 juli 2009 - jobb, jobb och åter jobb!

Mycket jobb på senaste tiden, har nu jobbat en vecka i sträck, och jag är redan trött på det. Jobbet är roligt, men lite ledighet vore ju inte helt fel. Ska försöka be om en dag ledigt snart, känner att jag behöver det. Nu kanske ni tycker att jag klagar, men att jobba varje dag tar en del på en faktiskt. Man får aldrig slappna av ordentligt. Men men, det gäller bara i en månad till ungefär, det ska jag klara av. Får en bättre lön denna gången:) Fast jag inte jobbat jättemycket egentligen, var ju ledig i 5 dagar när jag var i Stockholm med älsklingen. Men jag är ganska nöjd med lönen, nästa månadslön lär bli mycket högre. Aja, nog snackat om pengar.

Jag saknar mina SP - tjejer, hoppas vi ses snart <3

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, för jag är trött och har ont i huvudet. Hade bra allihopa!

P.S om 5 månader fyller jag 20 ;)


Love Sophie <3

14 juli 2009 - Slappe och bakfylla

Slappe igår var skitkul! Kvällen började i Jossans brors lägenhet, där jag och Jossan till en början satt och förferrade lite med oss själva. Sen kom Tina och Millan, om det nu var så hon hette. Kul att träffa Tina igen, inte sett henne på över ett år nu. Så efter att vi suttit där en stund så tog vi oss vidare till Madison och slappe. In och glo en runda, men folket hade inte börjat stömma in än. Men jag och Jossan slog oss ner vid ett par norska killar som mest satt och glodde. Vi började snacka lite och plötsligt går den ena killen iväg och kommer tillbaka med en flaska champagne till oss. HÄRLIGT! Inte för att champagne är så jättegott, men just denna sorten var god. Så den drack vi upp och sen bar det ut på dansgolvet, vi dansade loss och hade en riktigt rolig kväll. Tack girls and boys!

På morgonen idag var dock läget sämre, jag mådde illa som fan och kände att jag skulle spy hela tiden, varför ska inte lilla Sophie lära sig att inte blanda alkohol???!!! Aja, det kommer nog också en dag ska ni se. Jag får helt enkelt skylla mig själv, men roligt hade jag kvällen innan. Så upp trött och sliten, klä på sig och duscha av sig. Sen bar det av till jobbet, SEEEEGT! Bara lukten av nybakade bullar och fikabröd gjorde mig illamående, så det var ganska jobbigt, speciellt när man ska vara trevlig emot kunderna också. Men det gick, illamåendet sitter fortfarande kvar men känner mig MYCKET bättre nu än vad jag gjorde tidigare. Ikväll blir det nog sängen tidigt, om det blir som jag tänkt mig. Vilket det sällan blir, men försöka går ju alltid.

Kanske ska se om det går något bra på tv? Eller kolla på en film kanske? Önskar min älskling var här hos mig, eller helst önskar jag att jag var hos honom, för jag saknar honom så<3 Inte sett honom sedan i lördags, och jag SAAAAKNAR HONOM! Men vi ses ju på torsdag, för då har jag och min älskling 1 år som förlovade och 1 år och 8 månader tillsammans <3 En underbar tid som kommer fortsätta så länge vi lever <3 Älskar dig busmys!






















Love Sophie <3

13 juli 2009 - regn och rusk

Trååååååkigt väder vi har fått. Igår kväll var det fint här, riktigt varmt och härligt, så vaknar man upp och regnet vara öser ner. När är det egentligen tänkt att solen ska komma tillbaka? Snart hoppas jag för jag börjar bli trött på detta. Vid kl 12 blir det jobb, as always. Hoppas jag får låna bilen för jag vill gärna slippa att gå dit i detta förfärliga väder. Sen skulle det vara bra om jag kom hem i tid också så jag hinner fixa mig, för jag och Jossan ska på slappe idag i Båstad :) Kommer bli superkul!

Sen på tisdag händer inte så mycket mer än att jag ska jobba. På onsdag ska jag träffa mina gamla SP-tjejer och vi ska på Anna-Belle och äta lite, sen på torsdag fyller Maxen 18 år så honom ska vi fira, sen har jag och älsklingen 1 år som förlovade också <3 Tiden går snabbt när man är lycklig, vilket jag är med dig min älskade gos bus <3

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, funderar över 2 outfits men kan inte riktigt bestämma mig. Blir nog så att jag bestämmer mig typ en halvtimme innan jag ska åka, brukar faktiskt bli så ibland. Men båda är snygga, och jag har aldrig använt något av det. Så kan nog bli en succé vad jag än tar. Nu är jag i alla fall för trött för att tänka, vädret gör mig hängig och trött ska jag säga er, så jag hoppas solen tittar fram snart.

Nu ska jag nog gå och göra något vettigare tror jag. Hörs nog imorgon en runda.
SEE YOU LATER ALIGATOR!


Love Sophie <3

11 juli 2009 - Stockholmsresan!

Då var man hemma igen, en sur mamma och en lillebror som var glad att se en väntade. Person nr 2 var trevligast att få se igen, den andra kunde man lika gärna kränka en pappåse över så man slipper se henne. Ni undrar säkert om det är skönt att vara hemma? Svar: NEJ! Om jag hellre skulle vilja åka tillbaka till Stockholm? Svar: JAAAAA!!! Var längesedan jag hade så underbara dagar, har varit de bästa dagarna på mycket länge. Min älskling och jag anlände till Stockholm vid 12 tiden, efter att ha åkt tåg sedan kl 7 på morgonen. Vi satt oss och till klockan skulle bli lite mer så vi kune checka in på hotellet, så vid kl halv 2 bar det av i en taxi till Vasastan och Elite Palace Hotel. Ett mycket fint hotell med den skönaste sängen jag någonsin sovit i! GEEE MIG! Tror aldrig jag har sovit så gott som jag gjorde i just den sängen. Rummet var stort och rymligt och med ett ganska stort badrum, och BADKAR! Love it!

Under dagarna som gått så har vi spenderat tiden genom att promenera, gå på museér, äta god mat, mysa, åka tunnelbana och SHOPPA! Otroligt mysiga dagar med min underbara älskling <3 Tack för att du gör mitt liv så otroligt underbart att leva <3 Utan dig hade aldrig den här resan blivit så otroligt mysig och bra som den blev, jag älskar dig över allt annat <3


Så ja, nu är man hemma. Gick in och kollade antagningsbeskedet på studera.se och det visade sig att jag kommit in :) Inte så himla svårt att förstå eftersom det bara var 8 som hade sökt utbildningen. I alla fall om jag fattade det rätt, men nu kom jag i alla fall in på den utbildningen jag ville, så jag är glad. Så snart flyttar jag till Halmstad och ingår sambolivet med min Ola <3 WONDERFUL! Sen börjar väl skolan i slutet av augusti någon gång, så flytten blir väl av någon vecka innan skolan börjar. Kommer bli bäst, det jag längtar mest efter just nu.


För att byta samtalsämne så har jag jobbat idag, kom hem för en halvtimme sedan ungefär. Var strängt att gå hem idag, eftersom tröttheten höll på att få övertag. Har sovit ca 4 timmar inatt. Jag får skylla mig själv, ville ju gärna vara uppe med min kära älskling. Men det betyder att det blir mer sömn inatt. Ska kolla på en film som går kl 8, sen ska jag sova tror jag. Skönt att jag inte börjar jobba förrens kl 12. Idag är det dessutom stadsfest i Laholm, men jag orkar inte, har ingen större lust heller. Trött trött trött! Nu ska jag se att få i mig något. Hade bra allihopa! Hörs kanske imorgon.


Ju äldre man blir ju tydligare blir det vilka som är ens riktiga vänner.
SCHYSST!


Love Sophie<3


5 juli 2009 - long time no see



Ja, det var ett tag sedan man bloggade om vad som händer i ens liv. Men nu blir det ett litet inlägg innan jag ska sticka och jobba. Ni kanske undrar vad som hänt i mitt liv under den senaste tiden? Inte mycket kan jag säga er, förutom att jobba så har det inte hänt alls mycket. Jobb varenda dag, vilket gör mig lite illamående och trött ibland. Jobbar varje dag, i och för sig bara 5-6 timmar om dagen, men problemet är nog att jag aldrig får känna av någon ledighet. Men på måndag ska jag i alla fall ha ledigt i 5 dagar, och då blir det Stockholm med min älskade mys älskling <3 Kommer bli bäst bäst bäst!<3 Har längtat så mycket efter detta, bara han och jag på ett hotell med spa, och att få spendera 5 dagar i storstaden kommer bli helt undebart. Kommer göra mig mycket gott detta. Kl 07:20 imorgon går vårt tåg upp till Stockholm, och vi är frammen vid kl 12 ungefär. Elite Palace Hotel på St: Eriksplan kommer vara vårt hem i 5 dagar, ett 4 stjärnigt och jättefint hotell. WIIIE! Väskan är packad nu i alla fall, gick upp kl 9 i morse och packade ner mina grejer, så nu ska jag nog inte ha glömt något. Tror jag inte. I tisdags träffade jag förresten Lisa, Frida och Emelie hemma hos Frida. mycket mysigt och trevligt. Nästa tjejträff blir den 15 juli, alltså nästa vecka och då blir det att käka på Anna-Belle och ha det trevligt. Saknar att inte träffa er varje dag som man gjorde när skolan fortfarande var igång. Men men, vi har ju trevligt när vi ses.

Nä nu ska jag klä på mig lite anständiga kläder och borsta tänderna. HADE BRA HÄR HEMMA!


Love Sophie<3

RSS 2.0